Idei de decorare a casei

 

Accentuează-ţi decorul prin intermediul unor accesorii personale

idei de decorare a casei

 În interiorul unei case decorul este un element extrem de important. Aici intră mobilierul, culoarea pereţilor, alegerea tipului şi a nuanţei de parchet, blatul şi dulapurile de bucătărie, etajerele, iluminatul… Dar o dată acestea alese mai ai un lucru de făcut- trebuie să încerci să îţi personalizezi decorul şi să îl accentuezi cu nişte accesorii personale diverse. Îţi venim în ajutor cu câteva idei.

 - decorul unei sufragerii poate să fie foarte bine pus în valoare prin intermediul unor plante frumoase cu frunze decorative.

 - suvenirurile din călătoriile tale, sculpturile, eşarfele care pot juca rolul unui tablou sunt şi ele câteva elemente pe care te poţi baza în decorarea casei tale.

 - uneori o vaza simpla cu nişte flori colorate aşezată lângă un perete alb poate să accentueze un decor foarte simplu.

vorbeam despre suvenirurile din călătorii- te poţi folosi de un coral sau de nişte scoici aşezate lângă o ramă foto.

 - o eşarfă cumpărată dintr-o destinaţie exotică agăţată pe un perete alb poate să arate ca şi o veritabilă operă de artă.

 - un decor simplu, în culori deschise, de roz somon de exemplu poate să fie accentuat de către un covor, de o lustră mai design sau de câteva boluri decorative aşezate pe o masă de lemn.

 - poţi apela şi la nişte etajere pe care să aşezi nişte flori sau şi nişte litere decorative.

 - cu siguranță ca mai ai nişte bibelouri moştenite de la mama sau de la bunica. Dacă le lăcuieşti pe cele cu animale şi dacă le aşezi pe o etajeră care să le pună în valoare, vei veni cu o notă retro pentru interiorul tău.

 - pietricelele şi scoicile așezate pe covor sau pe mobilă te duc imediat cu gândul la vacanţă.

 - un terariu pus lângă un perete gri închis îl va scoate imediat în evidență.