Cum poți folosi culoarea gri în decor

 

Cum poți folosi culoarea gri în decor?

cum poti folosi culoarea gri in decor

 Griul este o culoare din ce în ce mai prezentă atunci când vorbim despre decor. Și cum nu îți refuză nimic, acesta se invită într-o modalitate regală într-o sufragerie, la locul de luat masa, în dormitor, în bucătărie şi poate să facă minuni în camera unui bebe.

 De la un gri antracit la gri șobolan, griul are multiple nuanțe pentru a crea ambianțe diferite în funcție de culorile cu care este armonizat. În total look sau în mici tușe, iată cum poți folosi culoarea gri la tine în interior.

 

Cu ce culori poți combina culoarea gri.

 În domeniul decorațiunilor interioare griul la fel ca și albul sau bejul este o culoare de bază neutră. Nu trebuie deci să cauți o culoare complementară pentru a construi o armonie de culori în decorul creat cu această culoare. În funcție de pigmenții care îl compun, griul poate să aibă și unele nuanțe de albastru, de roz, de galben, dar și unele de gri cald, sau gri rece.

 De la griul deschis și luminos cum ar fi griul mineral, griul perlat sau cel ardezie sau chiar antracit griul își poate schimba valorile în funcție de culorile care sunt folosite în decor şi de elementele de decor. Griul este și o culoare cameleon care se schimbă în funcție de culorile cu care este asociat. Alături de un taupe sau de un bej devine mai blând, mai dulce dar alături de un albastru profund acesta devine mult mai nobil.

 

În ce încăperi poți folosi culoarea gri?

 Griul fiind o culoare neutră, se poate folosi în orice încăpere din casă, aici intrând și baia. Și poate fi o alternativă ideală la negru. Griul mai are avantajul de a se putea integra în orice stil de decorațiuni – pop, romantic- gri perlat, design sau industrial – gri antracit, sau poate să pună foarte bine mobilierul în valoare – gri șobolan.

 

Cum poți asocia culoarea gri în decor?

 Folosind culoarea gri într-o încăpere, cel mai bine ar fi ca tavanul să fie alb și să asociezi două, trei culori și nu mai mult. Aici poate fi vorba despre culoarea pereților, despre tapet, despre mobilier, perne, perdele, etc.

 - griul cu rozul vor crea o minunată ambianță romantică.

 - griul cu verdele sunt ideală pentru o atmosferă naturală la tine acasă.

 - griul cu roșul vor veni cu un minunat decor în stil urban la tine acasă.

 - griul cu galbenul creează o ambianță foarte pop la tine acasă.

 

O bucătărie în nuanțe de gri și galben.

 O bucătărie în nuanțe de gri și de galben este o idee foarte îndrăzneață și trendy. Va crea mi multă dinamică la tine acasă. Un gri cu un galben foarte luminos și materiale precum inoxul și sticla… o idee de reținut.

 

Griul și portocaliul merg de minune în sufragerie.

 Movul prună la fel. Alte idei: gri perlat cu un roz pudrat, un gri antracit cu un mov profund… În dormitor, griul și rozul fac minuni. Griul şi portocaliul merg chiar și într-o bucătărie.

Tu ai culoarea gri la tine în casă?