Un decor retro și un interior modern

 

Un decor retro și un interior modern, cele mai reușite combinații

un decor retro si un interior modern

 Un amestec subtil de forme, de culori vii și de niște motive cât mai fun. Iată care sunt ingredientele unui decor în stil retro cât mai reușit. Şi asociind elemente de decor retro unui interior modern, vei obține la tine acasă un decor mai mult decât uimitor. Iată câteva idei de combinații.

 

Un portocaliu exploziv.

 Pe lângă faptul că este o culoare tipică pentru un decor retro, portocaliul mai vine și cu o notă festivă în cel mai modern interior.

 

Accente metalice.

 O lampă din cupru va veni cu o atmosferă din cele mai frumoase pentru o încăpere. Un decor cu accente metalice este foarte la modă pentru un interior modern și cuprul își găsește locul peste tot.

 

Eleganță și stil.

 Texturile bogate și liniile elegante se pot integra perfect într-un loc de luat masa. O masă mai rustică se poate integra perfect într-un loc de luat masa modern.

 

Galbenul luminos.

 Trezește-te cât mai bine dispus cu un mic dejun sănătos și sățios, cu o cafea delicioasă și cu un galben luminos. Galbenul este ideal pentru o bucătărie contemporană. Te va invita la relaxare și la calm. Este minunat în combinație cu alb.

 

Estetică cu un strop de clasicism.

 O măsuță de cafea mai clasică se va integra de minune într-o sufragerie mai modernă. Un decor perfect pentru a degusta cel mai delicios pahar de vin.

 

Veselie, lumină și putere.

 Interiorul tău în stil contemporan va fi completat de minune de un covor rotund, de niște pete de culoare roz fuchsia și de niște lămpi.

 

Colțul pentru birou.

 Nu este mereu posibil sau la îndemână să dedici o întreagă încăpere unui birou. Pentru a remedia acest lucru un colț din sufragerie sau dormitor sunt de ajuns. Așează aici un birou elegant şi un scaun în stil vintage. Pune sub ele un covor mai retro pentru a crea un spațiu mai mult decât confortabil pentru a lucra, un loc propice concentrării.

 

Un fuchsia contemporan.

 Iată o culoare luminoasă și veselă care vine de fiecare dată cu o tușă de retro pentru un interior mai modern.

 

Călduros și primitor.

 Un decor din lemn este cel care va crea un echilibru perfect între modernitate și retro. Va veni şi cu mai multă căldură pentru un interior.

 

O tușă arty.

 Culori vii, mobilier din lemn și podea din beton. Iată o combinație îndrăzneață care va veni cu o stare de bine imediată.