Canapea gri pentru orice stil

 

Canapeaua gri se potrivește cu toate stilurile!

canapea gri pentru orice stil

 Fie că ai mai degrabă un stil pop, unul scandinav, unul retro sau unul chiar design, cu siguranță că există o canapea retro făcută pentru tine. Pentru a te ajuta să îţi alegi mai bine modelul care se potrivește cu stilul tău de decor, iată câteva idei car să te inspire.

 

O canapea gri pentru un stil englezesc.

 Dacă la tine acasă drapelul englezesc este la loc de cinste, pentru a modera culorile roșu şi albastru canapeaua gri este cea mai potrivita. Alege un model cu linii design dar care să se potrivească stilului britanic.

 

O canapea gri pentru un stil pop.

 Dacă ai mai degrabă un stil pop și la tine acasă există un festival de culori, canapeaua gri ar putea să atenueze acest efect, dar nu ar trebui să fie prea cuminte. Poți miza în acest caz pe o canapea tip banchetă cu o piele care creează un patchwork în nuanțe de gri.

 

O canapea gri pentru un stil urban.

 Dacă orașul New York este un punct de plecare pentru decorul tău, canapeaua gri este ideală pentru a reaminti clădirile de acolo. Trebuie să te joci deci cu o canapea destul de grafică cu un gri în aceleași tonuri ca şi decorul.

 

O canapea gri pentru un stil baroc.

 Pentru un stil baroc la tine în interior, canapeaua ar trebui să fie o piesă teatrală. Mizează pe o canapea cu un aspect capitonat şi pe materiale mai prețioase precum catifeaua. Va veni cu mai mult glamour și cu mai multă prețiozitate pentru decorul tău.

 

O canapea gri pentru un stil design.

 Dacă ai un interior mai minimalist și dacă ai niște culori mai neutre, atunci stilul design ți se potrivește cel mai bine. Griul este în acest caz o culoare ideală. Mizează apoi pe niște linii sobre și geometrice cu niște picioare de metal pentru un spirit foarte contemporan.

 

O canapea gri pentru un stil zen.

 Dacă vrei un interior cât mai liniștitor și cât mai relaxant, canapeaua gri este pentru tine. Este aliatul tău de preț pentru neutralitatea și dulceața sa. Liniile confortabile și destul de simple te vor ajuta să meditezi.

 

O canapea gri pentru un stil loft.

 Dacă locuiești într-un spațiu deschis unde metalul și cărămida sunt cele mai folosite, canapeaua gri va rămâne în spiritul decorului.

 

O canapea gri pentru un stil contemporan.

 Este ideală pentru a pune în valoare un parchet călduros. Un model XXL este cel mai potrivit.

 

O canapea gri pentru un salon natur.

 Griul se potrivește de minune cu verdele. Deci o canapea gri poate să fie cel mai bun aliat al tău. Un gri deschis cu puțin alb vor veni cu un decor foarte liniștitor.

 

O canapea gri pentru un decor de la malul mării.

 Lemnul brut, albul, albastrul și bineînțeles griul sunt ideale pentru salon. O canapea cu dungi albe şi gri te va face să te simți ca la malul mării.

 

O canapea gri pentru un stil feminin.

 Inul vine cu mai multă blândețe și este ideal pentru un stil feminin. O canapea gri este plină de farmec şi de autenticitate.