Ce perdele sa aleg pentru decorul meu estival?

 

Ce perdele să aleg pentru decorul meu estival?

ce perdele sa aleg pentru decorul meu estival

 Nu trebuie să schimbi mare lucru la tine în casă pentru a primi vara cu drag! Îți poți schimba perdelele. Vor veni cu un suflu nou cu un efect imediat pentru casa ta. Iată câteva idei făcute din materiale lejere şi colorate. Dă tonul pentru un decor nou.

 

Perdele de un galben luminos.

 Soarele este aici. Dar de ce nu îl inviți şi la tine în casă? Alege o perdea de in de culoarea șofranului luxuriant. Vei obține un interior care va fi plin de lumină chiar și pe ploaie.

 

Perdele in amestec de culori.

 Poți să încerci şi să amesteci tonurile pentru un efect minunat de color block. Un rosu şi albastru îți vor pune de minune ferestrele în valoare.

 

Perdele in tendința nude.

 Pentru o cameră calmă care îmbie la repaos, apelează la tonurile natural. Bej, ocru sau nisipiu- sau orice alta culoarea neutră sunt cei mai buni prieteni ai tăi în această vară. Vor veni cu un efect de relaxare garantat.

 

Fii pop.

 Poți miza și pe unele perdele multicolore de inspirație mexicană care vor veni cu mai mult dinamism și originalitate. Este foarte ușor să combini restul decorului cu alte accesorii în aceleași tonuri- pernele de exemplu.

 

Perdele în degrade.

 Mereu în top și pentru această vară, efectul de degrade este foarte în voga și apreciat. Nu și-a pierdut din farmec și arată minunat într-un interior mai romantic. Cele în tonuri de piersică se potrivesc cel mai bine cu zilele frumoase de vară.

 

Perdele cu o notă de pastel.

 Culorile deschise sunt aliații tăi de preț la perdele. Poți miza şi pe unele dungi mai simple care lasă să treacă lumina. Vei păstra prospețimea unei încăperi atât printr-un material fin cât și prin tonurile de verde sau de galben.

 

Joacă-te de-a nomazii.

 Mizează și pe unele perdele mai etnice în culori pline de viață și cu motive care ne duc cu gândul la plajă, la palmieri, adică la o veritabilă călătorie. Deci poți profita de o mică evaziune înainte de vacanță.

 

Perdele în spirit grafic.

 Sobre și atemporale, perdelele cu motive geometrice în stil zigzag sunt cele care îți vor anima interiorul pentru un decor plin de caracter.

 

Perdele cu imprimeuri vichy.

 În carouri roz bombon vor fi ideale pentru a-ți decora interiorul. Și pentru a-ți decora cât mai original interiorul mizează pe un amestec de imprimeuri. Și canapeaua trebuie să aibă carouri.

 

Perdele pure și vaporoase.

 Vara perdelele trebuie să fie lejere ca și aerul. Mizează pe nuanțe de alb, pe transparență şi pe materiale delicate pentru a suporta mai bine căldura.