Decoreaza-ti casa in nuante de albastru

 

Idei pentru un decor în nuanțe de albastru la tine acasă

decoreaza ti casa in nuante de albastru

 Albastrul este o nuanță care evocă seninătatea, este o culoarea omniscientă atât lejeră ca și cerul sau aerul cât și mistică la fel ca și profunzimile unui ocean. Deci nu mai este de mirare că este o alegere clasică atunci când vine vorba despre a decora. Dar oare putem decora cu albastru toate încăperile din casă? Iată cinci idei care s-ar putea să te inspire.

 

În dormitor.

 Albastrul reprezintă atât culoarea încrederii cât și cea a modestiei. Are un efect învăluitor și liniștitor deci se poate folosi fără probleme în dormitor. O nuanță care arată de minune alături de niște imprimeuri în dormitor. Numai florale să nu fie. Un imprimeu animalier de exemplu ca veni cu mai multă prestanță pentru un dormitor în albastru cobalt.

 

În bucătărie.

 O alegere care poate să pară îndrăzneață. Dar mobilierul în nuanțe de bleumarin este considerat a fi o bază neutră pentru o încăpere. Pereții, blatul și electrocasnicele în culori deschise vin să completeze un tablou ideal.

 

În baie.

 În baie, albastrul este considerat ca fiind cea mai naturală alegere. Albastră ca și apa, baia în astfel de nuanțe este cea mai relaxantă și mai calmă. Poți miza pe un albastru turcoaz sau pe unul mai deschis. Alături de ceramica albă este cea mai bună alegere.

 

În sufragerie.

 În sufragerie se pot combina mai multe nuanțe de albastru. Acestea au puterea sau capacitatea de a merge de minune împreună fără ca nuanțele lor sa distrugă în vreun fel decorul. Folosește mai multe nuanțe și mai multe motive pentru a crea un decor plin de texturi care invită la relaxare.

 

În locul de luat masa.

 Aici poți încorpora unele elemente albastre de intensitate diferită pentru a crea un decor care ațâță curiozitatea. Scaune, covor, corpuri de iluminat… ai de unde alege.