Lumanari – mirosurile în tendinte ale verii

 

Lumânări – mirosurile în tendințe ale verii

lumanari mirosurile in tendinte ale verii

 Violete, flori de portocal, smochine, verbină, flori albe, mosc alb, crini, note marine și însorite, note dulci și blânde… lasă-te inspirată de cele mai delicioase miresme și relaxează-te. Este vară! Iată care sunt mirosurile cu care trebuie să vii în casa ta.

 

O lumânare cu verbină.

 Lumânarea parfumată cu verbină este cea care va veni cu o mireasmă dulce de lămâie la tine în casă. Un miros fresh și delicat în același timp.

 

O lumânare cu accente mediteraneene.

 Scufundă-te în prospețimea apelor turcoaz optând pentru o lumânare cu note marine și exotice.

 

O lumânare parfumată cu note dulci și blânde.

 Mizează și pe o lumânare parfumată care vine cu un subtil amestec între note blânde şi dulci, între flori albe și roșii, o veritabilă invitație la evaziune cu alte cuvinte.

 

O lumânare cu note lemnoase.

 Vrei să ai la tine în casă niște miresme neașteptate? Mizează în acest caz pe o lumânare cu note elegante de lemn care îți va învălui întreaga casă.

 

O lumânare parfumată care ne duce cu gândul la niște flori albe.

 Mizează pe o lumânare care te duce cu gândul la un veritabil buchet de flori albe. Notele delicate și pudrate te vor învălui şi îmbăta. O ambianță călduroasă garantată.

 

O lumânare cu parfum de violetă.

 O lumânare care va veni pentru interiorul tău cu un parfum dulce şi delicat care seamănă cu un buchet de violete în tonalități de roz.

 

O lumânare parfumată cu arome de smochină.

 Dacă vrei să recreezi la tine acasă ambianță unei vacanțe de pe coasta mediteraneeană, este de ajuns dacă mizezi pe o lumânare cu aromă de smochine, cu un miros extrem de persistent și de puternic.

 

O lumânare cu cel mai delicios amestec.

 Dacă alegi să mizezi pe o lumânare care amestecă miresmele de crin, de santal și de mosc alb, nu vei da greș cu siguranță.

 

O lumânare cu miresme de flori de portocal.

 O lumânare extrem de gurmandă. O lumânare care va degaja un parfum elegant și delicat care te va duce cu gândul la cea mai delicioasă dulceață. Te va seduce cu siguranță.

 

O lumânare cu note verzi și pline de prospețime.

 Dacă vrei să te simți ca la ţară, într-o duminică în care te relaxezi, iată lumânarea de care ai nevoie. Note verzi și florale care te duc cu gândul al plimbările lungi din natură. Respiră, ești în călătorie!