Albul şi negrul pentru sufrageria ta

 

Albul şi negrul-combinația ideală pentru sufrageria ta

albul si negrul pentru sufrageria ta

 Combinația de alb şi negru este una extrem de veche, clasica dar atemporala. Si este o combinație care se folosește foarte des în domeniul decorațiunilor interioare. Si totuși, ne putem da seama că este vorba despre o combinație care se folosește mai ales în baie, în bucătărie sau în dormitoare uneori și mai puțin în sufragerie.

 Negrul şi albul pot însă să vină cu cele mai frumoase efecte pentru sufrageria ta. Poți veni chiar si cu unele accente mai intense deoarece contrastul este deja prezent în această combinație.

 

 Paleta de alb şi negru este foarte ușor de manipulat, de combinat cu diverse stiluri şi vine cu o mulțime de avantaje. Vei veni cu un rezultat extrem de elegant şi de rafinat dacă mizezi mai ales pe materialele în alb şi negru – canapea, fotolii, perne, perdele, draperii, covoare, etc.

 

Adu câteva pete de culoare în sufragerie

 Poți colora şi elementele interiorului tău cu unele pete de culoare pentru a pune în valoare ceea ce îți dorești. Şi un mare avantaj: nu vei risca sa creezi un interior care se demodează repede deoarece albul şi negru vor rămâne mereu de actualitate. Poți miza şi pe o culoare intermediară – griul argintiu.

 

Sufragerie în stil minimalist

 Dacă vrei o sufragerie în stil minimalist albul şi negrul îți vin în ajutor. Este de ajuns dacă alegi câteva elemente pe care să le alegi pe post de accente şi să le combini cu negrul. Albul va deveni extrem de ușor un fond neutru şi aerian pentru aceste puncte importante. Dar dacă eşti mai aventurier poți folosi negru ca fundal cu câteva apariții magice arhitecturale sau cu un mobilier de un alb strălucitor.

 O modalitate eficientă de a introduce albul şi negrul la tine în sufragerie este de a folosi un covor în alb şi negru. Există diverse motive, de la cele mai simple, la cele cu dungi, până la cele cu desene geometrice complexe.

 

Sufragerie cu o ambianță barocă

 Albul şi negrul sunt ideale şi pentru a obține o ambianță barocă. Asociază în acest caz piesele de mobilier în alb şi negru cu niște obiecte de decor argintii.

 

Sufragerie cu o tușă de alb și negru

 Pentru un stil foarte epurat, poți folosi negrul doar în câteva tuşe. O vază, piesele de iluminat şi scaunele sunt mai mult decât suficiente.

 

Un stil glamour este ideal pentru o sufragerie.

 Negrul trebuie să fie în acest caz culoarea principala pentru mobilier și accesorii. Pereții trebuie să fie albi pentru a-i pune în valoare şi vino cu câteva accente de roz.

Categorie: