Termometru într-o anvelopă uzată

 

Idei pentru grădină – Termometru într-o anvelopă uzată

termometru intr o anvelopa uzata

 Cu siguranță că mulți dintre noi ar vrea să știe câte grade sunt afară. Fie că e vară sau iarnă, starea vremii ne interesează pe toți. Dacă ați ratat știrile și prognoza meteo, și sunteți curioși exact câte grade sunt afară, montarea unui termometru în curtea dvs. v-ar fi de mare folos. Desigur, corpul uman simte atunci când este prea cald sau prea frig afară și ne obligă să luăm măsuri în acest sens, cum ar fi să ne hidratăm bine, să intrăm în casă sau într-un loc răcoros/călduros, în funcție de caz. Un termometru de grădină ar face minuni în curtea noastră și ne-ar satisface curiozitatea ori de câte ori ar fi cazul.

 

De ce avem nevoie?

 Anvelopele uzate nu trebuie neapărat aruncate la gunoi. Se pot face atâtea lucruri cu o anvelopă uzată. Desigur, și anvelopele au o durată de viață relativ extinsă, atâta timp cât le îngrijim cum trebuie și le schimbăm atunci când este cazul. Dar ce ne facem când anvelopa trebuie înlocuită? O lăsăm pur și simplu la vulcanizare sau o aruncăm la gunoi? De ce să nu o luăm cu noi acasă și să o reciclă, să creem ceva foarte frumos. Pentru a crea un termometru de grădină din anvelopele uzate, avem nevoie de anvelopa care nu ne mai este de folos, un termometru de cuptor sau de carne, pe care le găsim la prețuri foarte convenabile și câteva spray-uri colorate pentru decor. Bineînțeles, cu multă îndemânare și dibăcie poate rezulta ceva extrem de frumos.

 

Cum se face?

 Anvelopa uzată se curăță, se spală și se șterge foarte bine. Se folosesc întâi spray-urile colorate pentru decor. Vă puteți folosi imaginația și puteți crea peisaje foarte frumoase ce vor fi admirate de toți prietenii dvs. veniți în vizită. Capacul de la roată nu se dă jos ci se pictează și el. În mijlocul anvelopei se „înfige„ termometrul și se așează într-un loc potrivit. Nu trebuie așezat nici în razele soarelui directe, pentru că altfel acesta se va încălzi și nu va mai arăta temperatura exactă. De asemenea, termometrul trebuie ferit pe cât posibil de ploi și alte precipitații. Alegeți un loc potrivit, și anume într-un foișor sau undeva acoperit în curtea dvs. pentru a vă expune termometrul.