Idei pentru camera copilului

 

11 idei inspirate pentru camera copilului

idei pentru camera copilului

 Fiecare cameră pentru copii este un veritabil teren de joc. Pentru a stimula creativitatea copilului tău, o cameră plină de fantezie este ideală. Îți venim în ajutor cu câteva idei îndrăznețe şi originale pentru a amenaja cea mai frumoasă cameră pentru un copil.

 

Un perete ca și o tabla de la școală.

 Ai coșmaruri numai gândindu-te că pereții albi din camera copilului vor fi însemnate cu markere negre? Rezolvă problema cu un sticker din ardezie. Poți acoperi o parte din pereți unde copilul își va putea exprima creativitatea cu cretă.

 

Adu jocurile la el în cameră.

 Cu ajutorul unei benzi adezive poți aduce șotronul pe parchetul camerei copilului. Încurajează-ți copilul să se joace și învață-l toate jocurile copilăriei tale.

 

Stickere magice pentru pereți.

 Este de ajuns câteva stickere pentru ca niște pereți albi să se transforme în pereți magici de poveste. Poți crea un peisaj ludic, colorat. Dă frâu liber imaginației tale și folosește cât mai multe culori vesele.

 

O călătorie în spațiu din cameră.

 Copiii adoră spațiul. De ce nu le-ai transforma camera într-o galaxie sau într-o planetă minunată?

 

O grădină zoologică în camera copilului.

 Copiii sunt înnebuniți după animale. Pune în camera lor cât mai multe animale din pluș: elefanți, girafe, tigri…

 

O căsuță gigantică a păpușilor sau dulap?

 Un dulap fără uși poate să se transforme repede într-o căsuță gigant pentru păpuși dacă alegi să desenezi pe pereți și un acoperiș.

 

O cabană pentru interior.

 Fiecare copil visează la propria sa căbănuţă din copac unde să meargă să se joace. Dar cabana se poate aduce în interior cu ajutorul unui pat mai original sau mai ingenios. O aventură care devine posibilă în interior.

 

Pasaje secrete.

 Mizează pe un mobilier mai original, un fel de pat cu mai multe încăperi, suspendat, în care fiecare copil să posede spațiul lui, cu pasaje secrete, cu scări… şi vei pune imaginația la joacă.

 

Lumea Lego.

 Cine nu și-ar dori să locuiască în Legoland? Umple pereții cu piese de lego şi vei crea un spațiu mai mult decât original.

 

Un tobogan la ei în cameră.

 Un tobogan din lemn pe care să coboare din pat şi trezirea va fi mai ușoară. Succes și plăcere garantată.

 

O cameră pentru camping.

 O altă activitate pe care copiii o adoră - să meargă cu cortul. Pune un cort la ei în cameră pentru a se simți mereu ca în vacanță.

Tu cum ai decorat camera copilului tău?