6 locuri fabuloase unde poți sărbători Crăciunul în acest an

6 locuri unde poți sărbători Crăciunul

6 locuri fabuloase unde poți sărbători Crăciunul în acest an Adori sărbătoarea Crăciunului și tot ce ține de ea? Adori luminițele, goana după cadouri, mirosul de cozonaci sau de vin fiert sau bunătățile pregătite de mama sau de bunica? Foarte bine. Dar cum ar fi ca în acest an, să te distanțezi de toate acestea și să încerci să petreci Crăciunul altfel?

Marele Nord, pentru ca magia Crăciunului să renască

 Atunci când evocăm Crăciunul, cel mai adesea, ne gândim la frig, la zăpadă sau la o mică cabană din creierii munților, unde să stăm la căldură lângă șemineu. Dacă vrei ca visul tău să devină realitate, în acest caz, trebuie să ajungi în Finlanda, la Rovaniemi. Adică în satul lui Moș Crăciun.

 Laponia te așteaptă cu o sărbătoare mitică și o experiență unică. Vei fi înconjurat de păduri dese, de reni, de spiriduși sau de însuși Moș Crăciun. În plus, vei putea admira cele mai spectaculoase aurore boreale, deoarece ești foarte aproape de Cercul Polar.

 

New York, cel mai bun loc pentru a petrece Crăciunul peste Atlantic

 Cei care adoră grandoarea și efervescența sărbătorilor, pot ajunge la New York. Manhattan te va surprinde cel mai mult în această perioadă. Strălucește cu mii și mii de luminițe datorită panourilor sale publicitare colorate sau a clădirilor iluminate, dar și datorită fulgilor săi care cad peste bulevardele sale animate.

 Cu siguranță că vei rămâne uimit în fața magicului și emblematicului brad de Crăciun din Rockefeller Center și a patinoarului său exterior.

 

Paris, cel mai frumos loc din Franța

 Mai aproape de noi, dar la fel de feeric, cu siguranță. cea mai frumoasă capitală din lume nu face excepție de la regulă nici în acest an, fiind extrem de frumoasă și de animată.

 Bulevardul Champs-Elysées te va încânta cu siguranță seara cu numeroasele sale luminițe care creează un fluviu imens de lumină și magie. Poate te vei întâlni pe aici și cu Moș Crăciun care se plimbă pe aici în această perioadă.

 

Crăciunul la castel, în Italia

 Vrei să sărbătorești Crăciunul la castel, printre viță de vie, chiparoși sau grădini spectaculoase? În acest caz, trebuie să ajungi în Italia, la castelul din Guarene. Un castel fascinant și spectaculos care oferă o priveliște splendidă asupra locurilor din jur și care îți va permite să te bucuri de o bucătărie de renume sau de vinuri prestigioase.

 

Crăciunul la mare, în Grecia

 Un altfel de Crăciun care îți propune să lenevești pe o terasă, în Mykonos, admirând profunzimea Mării Egee. Te vei putea delecta cu cea mai delicioasă bucătărie pe bază de produse locale și vei putea ține un toast în cinstea tuturor lucrurilor importante din viață.

 

În deșert, în Chile

 Dacă nu îți place zăpada, poți alege să petreci Crăciunul în imensitatea deșertului, la Awasi Atacama, o proprietate aflată în oaza San Pedro de Atacama, adică în inima celui mai arid deșert din lume. Vei putea explora această regiune din Chile pe 4X4 și să savurezi la masa de Crăciun cele mai delicioase și mai exotice preparate.