Insulele greceşti - cea mai frumoasă destinaţie pentru această vară

Insulele greceşti, destinaţia pentru această vară

Insulele greceşti - cea mai frumoasă destinaţie pentru această vară Eşti în căutarea unui loc unde să îţi petreci următoarea vacanță de vară? Cum ar fi să alegi un sejur pe cele mai frumoase insule greceşti? Pe lângă faptul că sunt un magnific ansamblu de cultură şi peisaje magnifice, insulele grecești sunt de multă vreme o destinație preferată de foarte multă lume.

 Grecia seduce deci foarte multă lume cu istoria sa fabuloasă şi cu frumusețea sa naturală de neegalat. Această destinație este foarte cunoscută pentru monumentele sale cu un farmec autentic, pentru căsuțele sale în alb şi albastru, pentru ruinele sale tradiționale, dar şi pentru somptuoasele sale insule mai ales.

 Iar o vizită în aceste minunate insule greceşti înseamnă neapărat să descoperi următoarele insule:

Santorini

 De origine vulcanică, Santorini, această insulă propune plaje cu nisip alb, care formează o simbioză perfectă cu clădirile albastre în stil tradiţional. Poţi să petreci aici cele mai frumoase momente la malul mării sau să descoperi minunatul sătuc Fira. Este alegerea ideală şi pentru cupluri, deoarece aici sunt cele mai frumoase răsărituri de soare.

Corfu

 Aflată la malul Marii Ioniene, Corfu prezintă un farmec italienesc remarcabil. Are o varietate de clădiri văruite într-un verde italienesc specific. Natura şi arhitectura sunt aici extrem de bogate, cu multiple influenţe. În plus, ai 250 de sate de descoperit.

 In Corfu, vei vedea o mulţime de biserici în stil specific italienesc. Iar datorită culorilor sale minunate şi ambianţei sale nocturne minunate, Corfu atrage o mulţime de turişti.

Creta

 Creta este cea mai mare insula grecească. Are o varietate de peisaje şi munţi minunaţi. Iar în mitologia grecească, acesta este locul unde s-a născut Zeus. Aici vei găsi plaje magnifice şi siteuri arheologice, mai ales la Knossos. Poţi închiria un scuter pentru a descoperi o natură luxuriantă, să te plimbi prin cele mai impresionante cheiuri sau sa te relaxezi pe cele mai fabuloase plaje.

Paxos

 Pentru cei care adoră drumeţiile, Paxos este fără doar şi poate cea mai frumoasă destinaţie a anului 2020. Aici vei găsi o mulţime de poteci mărginite de măslini unde plimbările sunt un adevărat deliciu. Poţi să faci şi un tur al insulei cu vaporul trecând şi pe plajele sale cu apă cristalină.

 Insulele greceşti sunt cele care te vor ajuta să te bucuri de soare tot timpul, oferind cele mai paradisiace locuri, cele mai colorate şi cele mai savuroase. Între plaje edenice, pelerinaje istorice, sport şi natură minunată, chiar vei avea ce face aici.

Categorie: