Știai că fața este o reflexie a corpului tău?

 

Fața este o reflexie a corpului tău

stiai ca fata este o reflexie a corpului tau

 Diferitele alterări ale feței pot fi reflexia sau semnul unui lucru care nu mai funcționează bine la tine în organism. Și chiar dacă multe din aceste alterări pot fi cauzate de unele schimbări hormonale, expunerea la un climat extrem, folosirea unor medicamente de tot felul, alimentația și alți factori uneori acestea sunt un semnal de alarmă de care ar trebui să ții cont.

 Dacă nu ești la ciclul menstrual și dacă nu ești expusă la alți factori care pot cauza acnee sau pete, trebuie să fii atentă la alte motive.

 Trebuie să îți imaginezi fața precum o hartă rutieră și astfel vei putea avea o idee cu privire la problemele care apar și cum pot fi acestea rezolvate.

 Iată un mic ghid cu patru zone ale corpului care pot reflecta ceea ce se întâmplă la tine în corp.

 

1 și 2- zona afectată – sistemul digestiv

  Dacă remarci coșuri sau puncte negre sau pete în aceste zone înseamnă că sistemul tău digestiv nu funcționează așa cum ar trebui. Deci ar trebui să limitezi consumul de sare, de grăsimi în exces și ar trebui să mărești consumul de apă.

 

3- zona afectată – ficatul

  Dacă zona afectată este numărul 3, ficatul nu funcționează așa cum trebuie din cauza acumulărilor de toxine și al consumului de substanțe care sunt nocive. Trebuie să eviți deci alcoolul și produsele lactate.

 

4 și 5 – zona afectată- rinichii

 Tot ceea ce se întâmplă în jurul ochilor și cearcănelor poate fi cauzat de o deshidratare și de o proastă funcționare a rinichilor. Deci trebuie să consumi mai multă apă, să eviți sarea și să consumi alimentele diuretice.

 

6- zona afectată - inima

 Este zona cea mai afectată de acnee și puncte negre. Dar când apar dintr-o dată și scapi greu de ele poate fi vorba despre unele probleme cu inima. Deci nu mai consuma alimente picante, grăsimi și sodiu.

 

7 și 8- zona afectată- rinichii

  Rinichii pot fi din nou afectați din cauza unei acumulări de deșeuri, din cauza retenției de apă sau a deshidratării. Pentru a evita asta trebuie să bei cât mai multă apă și să limitezi comunul de cafea, de băuturi carbogazoase și alcool.

 

9 și 10- zona afectată – sistemul respirator

 Este o zonă care poate reflecta unele tipuri de alergii respiratorii sau probleme precum astmul. Este o zonă care se poate păta din cauza fumatului. Deci trebuie să renunți la fumat, să mărești consumul de alimente proaspete și să diminuezi consumul de zahăr.

 

11 și 12- zona afectată – hormonii

 Poți reduce acest lucru consumând numai alimente sănătoase, făcând exerciții, având un somn bun, bând apă multă, evitând alimentele iritante și spălându-te pe față frecvent.

 

13- zona afectată- stomacul

 O zonă care ar putea arăta că ai o digestie proastă, că nu funcționează așa cum trebuie colonul și că suferi de constipație. Deci trebuie să consumi mai multe fibre.

 

14 – zona afectată – stresul

 Dacă apar iregularități aici înseamnă că ai nevoie de repaus. Trebuie să te relaxezi, să dormi și să bei apă suficientă.

 

Categorie: