Plante care te ajută sa fii relaxată de Crăciun

 

Crăciunul mă stresează! 5 plante care ajută la relaxare

plante care te ajuta sa fii relaxata de craciun

 Sărbătorile de sfârșit de an te stresează? Simți că se pune prea multă presiune pe tine la locul de muncă? Iată cum te pot ajuta plantele.

 

Contra nervozității.

 Griffonia simplicifolia, numărul 1, este cel mai puternic ajutor. În plus, luptă ca nimeni alta contra insomniilor. Ce poate fi mai bun decât atât? Se poate consuma sub formă de capsule, între 500 și 1000 de grame pe zi, repartizare dimineața, după-amiaza și seara.

 

Echilibrantă.

 Rhodiola Rosea era folosită de către vikingi pentru a prinde mai mult curaj. În proporții egale se poate amesteca cu ceai, cu hibscus, cu roiboos. Și cu ginkgo biloba vândut sub formă de pudră mai ai și o băutură care îți tonifică memoria.

 

Contra anxietății.

 Păducelul este cel mai bun. Trebuie să scufunzi 1,5 grame de frunze și de flori uscate în 250 ml de apă. Lasă la infuzat în apă fierbinte timp de 20 de minute și bea 3, 4 cești pe zi.

 

Anti-burn–out.

 Trebuie să mizezi în acest caz pe coriandru care este 100% stimulant. Trebuie să îl cumperi și să îl folosești proaspăt și să folosești puțin peste tot. Salatele, peștele, cartofii sau supele sunt delicioase alături de coriandru și de ulei de măsline. Dacă este sub formă de semințe trebuie să îl macini pentru a fi și mai parfumat.

 

Un efect calmant.

 Valoarea sigură aici este teiul. În băi de picioare este ideal. Adaugă și puțin ulei esențial de lavandă sau două grame de flori uscate pentru a intensifica efectul calmant și pentru a te delecta cu cele mai frumoase arome.

 

Cum rămâne cu homeopatia?

 Homeopatia ste cel mai blând remediu pentru ca marea ta să redevină calmă. Dar tratamentul prescris depinde de problemele tale. Depinde dacă ești mereu grăbit și iritabil, dacă devii agresiv, etc.