4 tehnici matinale pentru a pierde din greutate

 

4 tehnici matinale pentru a pierde din greutate

4 tehnici matinale pentru a pierde din greutate Știm cu toții că este destul de greu să slăbim. Dar dacă vrei să slăbești nu trebuie să faci sacrificii, ci trebuie să îți schimbi unele obiceiuri care îți vor ameliora silueta și nu numai. Îți pot îmbunătăți și stilul de viață.

 Iată în continuare patru tehnici care îți permit să ajungi zilnic, încet-încet acolo. Vei vedea că merită să le aplici în viața de zi cu zi.

 

Prima etapă – trebuie să te trezești devreme

 Dacă te vei trezi devreme, mai devreme cu o oră decât de obicei, vei reuși să te bucuri de numeroase beneficii. Vei câștiga mai mult timp pentru tine, vei reuși să te bucuri de micul dejun, vei avea timp să faci exerciții și vei reuși să începi ziua foarte calm. O zi începută în viteză în care nu ai timp nici pentru micul dejun nu este deloc benefică pentru organism.

 

Prima băutură naturală pe care trebuie să o oferi organismului tău

 O băutură naturală îți va permite să îți purifici organismul și să îți accelerezi metabolismul. Iată câteva exemple:

 - apa călduță cu lămâie. Nici prea caldă, nici prea rece pentru ca să o asimilezi cât mai bine și pentru a beneficia de toate virtuțile sale.

 - infuzia cu ghimbir. Este ideală pentru a pierde în greutate, pentru a te purifica și pentru a trata durerile de cap.

 - infuzia cu ardei iute, cu miere și cu ceai verde. Un amestec care acționează ca un excelent accelerator pentru organism şi care te va ajuta să slăbești treptat. Un lucru care te va încânta cu siguranță.

 - ceaiul albastru oolong este un ceai trendy care te ajută să slăbești. Este foarte bogat în antioxidanți și te va ajuta să îți rafinezi silueta.

 - sucul de ananas și de aloe vera. Un amestec excelent pentru a începe ziua așa cum trebuie. Vei reuși astfel să elimini toxinele și să îți cureți organismul. O rețetă ideală pentru dimineață care îți va face numai bine.

 

Câteva exerciții dimineața

 Dacă te-ai trezit deja dimineața și ai băut deja băutura ta benefică, trebuie să îți pui corpul în mișcare acum. Ai mai multe opțiuni la îndemână: poți să mergi să alergi timp de 10 minute, să mergi pe jos timp de 20 de minute sau să faci câteva exerciții acasă. Un duș după toate aceste exerciții te va relaxa.

 

Un mic dejun adecvat

 Este momentul micului dejun care trebuie să fie complet, echilibrat și variat şi este foarte important atunci când vrei să slăbești. Iată care sunt opțiunile:

 - un bol de fulgi de ovăz cu mere și cu nuci; mai poți consuma un ou fiert tare stropit cu câteva picături de ulei de măsline.

 - un sandviș din pâine integrală cu avocado și piept de curcan; poţi bea şi un suc de portocale.

 - o ceașcă de cafea, o băutură pe bază de ovăz, o omletă cu usturoi și un suc de pere.

 - un iaurt grecesc cu nuci și cu felii de prune. Mai poți prepara și o felie de pâine prăjită cu ulei de măsline și cu felii de usturoi deasupra.

 - mai poți consuma fructe precum struguri, căpșuni sau prune.