Slăbește cu ajutorul oțetului de cidru

 

Poți slăbi cu oțetul de cidru?

slabeste cu ajutorul otetului de cidru

 Oțetul de cidru este folosit de mai mult timp, din negura vremurilor, de unele culturi și de unele țări, cum ar fi egiptenii sau mayașii. Se pare că te ajută să slăbești. Dar oare este adevărat acest lucru?

 

Oțetul de cidru te ajută să eviți stocarea grăsimilor

 Stocarea grăsimilor este reglată mai ales de insulină. Cu cât aceasta va fi mai stimulată, cu atât vei avea tendința să te îngrași. Glicemia este stimulată de un nivel destul de ridicat de zahăr sanguin.

 Oțetul de cidru te ajută să diminuezi nivelul de glicemie cu până la 30%, un nivel destul de ridicat. Datorită acidului acetic se poate observa acest lucru. Este ideal deci mai ales pentru diabetici.

 

Oțetul de cidru îți permite să arzi grăsimile pentru mai mult timp

 Atunci când consumi anumite alimente care ard grăsimile și atunci când reușești să dai jos din kilograme, stimulând insulina vei stopa oxidarea grăsimilor până când nivelul de glicemie va urca la loc.

 Dar datorită oțetului de cidru nu mai trebuie să îți faci griji din cauza acestor probleme. Acesta poate să scadă nivelul de glucoză.

 

Oțetul de cidru vine cu un efect de sațietate

 Datorită bogăției sale în pectină, oțetul de cidru vine cu o senzație de sațietate care va fi foarte interesant mai ales atunci când ești la regim.

 Și atunci când ești la dietă uneori este destul de greu să mănânci mai puțin. Dar dacă stomacul tău va trimite semnale de sațietate nu vei mai ronțăi întreaga zi. Deci putem spune deja că a slăbi cu oțetul de cidru nu mai este un mit. Dar alimentele cele mai interesante care înlătură senzația de foame sunt Konjac și Hoodia.

 

Oțetul de mere vine cu ardere de calorii suplimentară

 Prezența acidului acetic va face să se mărească nivelul de calorii utilizat de către organism pentru funcționarea sa.

 

Oțetul de mere poate regla și prezența apei sub piele

 Reglarea apei subcutanate este în parte o consecință a echilibrului între potasiu și sodiu. Oțetul de cidru te va ajuta să slăbești deoarece este bogat în potasiu și îți va permite să restabilești balanța dintre potasiu si sodiu. Te va ajuta și să scapi de retenția de apă.

 

Deci oțetul de cidru te ajută să slăbești

 Acesta va acționa pe diferite axe pentru a veni cu mai mult ajutor în regimul tău pentru a arde grăsimile. Nu este o băutură miracol ci trebuie consumat alături de o bună igienă de viață.