Trucuri anti-îmbătrânire pentru o piele tânără

 

Trucuri anti-îmbătrânire pentru o piele tânără

Trucuri anti-îmbătrânire pentru o piele tânărăTrucuri anti-îmbătrânire pentru o piele tânără Pielea este cartea noastră de vizită, prima impresie pe care o lăsăm în general persoanelor cu care ne întâlnim și o simplă atingere pe pielea noastră poate spune mai multe despre noi decât o manichiură superbă ori un păr îngrijit. Pielea ne dezvăluie adevărata vârstă și de asemenea stilul de viață. O piele îmbătrânită înainte de timp este cu siguranță o urmare a unor alegeri nefericite în viață (cum ar fi stresul, fumul de țigară, alcoolul, cafeaua în exces, etc). Pentru a masca ridurile și pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii, aveți nevoie de câteva sfaturi prețioase.

 

Mâncați sănătos pentru o piele sănătoasă și tânără

 Ceea ce mâncăm este deosebit de important pentru felul în care arătăm și ne simțim. Nu degeaba se spune că „ești ceea ce mănânci”. Nu numai că mâncarea are un impact deosebit asupra kilogramelor în plus pe care le avem sau a modului în care ne menținem în formă, ci și asupra pielii noastre.

Grăsimile bune ne ajută să avem un ten lucios, luminos și radiant. Grăsimile bune se găsesc îndeosebi în pește (somon, sardine, hering, macrou), dar și în măsline și ulei de măsline sau în avocado. De asemenea, luteina este un antioxidant deosebit de important pentru pielea noastră și se poate găsi în legumele verzi, în porumb, în afine și fructele de pădure. Fructele și legumele bogate în antioxidanți sunt ideale pentru a păstra pielea catifelată și tânără. Așadar, fructele de pădure, broccoli, spanacul, roșiile sunt extraordinar de benefice pentru piele.

 

Hidratarea este importantă

 Hidratarea este extrem de importantă pentru pielea cu tendință de îmbătrânire. Ridurile pot fi prevenite dacă organismul este hidratat corespunzător cu apă curată și cu diverse sucuri de fructe naturale sau supe delicioase de legume proaspete. Toate acestea și întregul proces de hidratare contribuie enorm la modul în care pielea dvs. va arăta după câțiva ani.

 

Creme anti-îmbătrânire

 Cremele anti-îmbătrânire pentru ten sunt foarte ușor de găsit în magazinele de specialitate. Sunt, într-adevăr, costisitoare, însă merită fiecare bănuț. Dacă nu aveți posibilitatea să vă procurați o cremă anti-îmbătrânire din magazin, cel mai bine ar fi să vă preparați una acasă. Aveți nevoie de 2 lingurițe de suc de mere, una de suc de lămâie, două linguri de sana, o lingură de ulei de rozmarin, trei struguri curățați de sâmburi, o jumătate de măr și două ouă. Mixați toate ingredientele în blender și turnați amestecul într-un castron curat. Folosiți un tampon de vată cu care să tamponați toată fața și zonele afectate de riduri sau cele cu piele lăsată și lăsați mixtura să intre în piele. Curățați pielea cu apă rece curată. Folosiți această cremă naturală de două ori pe săptămână.

Categorie: