Alimente pentru un par superb

 

12 alimente pentru cel mai frumos păr

alimente pentru un par superb

 Cu siguranță că știi deja că părul frumos și îngrijit îți oferă o alură minunată. Şi deoarece frumusețea vine din interior, după cum afirmă multe mărci de produse de înfrumusețare, ar fi păcat să nu îți îndrepți atenția înspre produsele naturale care te pot ajuta să obții cel mai frumos păr. Iată câteva dintre ele și pe care le poți consuma fără moderație. Nu uita că părul este dovada vie a faptului că suntem ceea ce mâncăm.

 

Somonul

 Este plin de vitamine, este bogat în Omega 3 şi în vitaminele D. Deci, cu alte cuvinte, somonul este un aliat de preț pentru foliculii piloși. Nu trebuie deci, să îi zici nu sub nicio formă.

 

Sardinele

 La fel ca şi somonul, sardinele sunt un peşte gras care va veni cu nişte beneficii echivalente.

 

Stridiile

 Ești mai mult adepta produselor de râu decât a celor de mare? Poţi miza pe stridii, care sunt mai economice decât somonul de exemplu. Sunt bogate în vitaminele D, proteine, dar şi omega 3 şi sunt mult mai adaptate pentru persoanele care au grijă de silueta lor. Ar fi cam aiurea să ai un păr sublim şi o siluetă XXL, nu-i aşa?

 

Lintea

 Lintea este o altă sursă excelentă de proteine, dar şi de fier. Mai conține şi zinc. Este opțiunea ideală pentru vegetarieni.

 

Ouăle

 Bunicile noastre le foloseau foarte des pe post de măști şi multe șampoane de pe piaţă le conţin. Ingerate, ouăle oferă proteine, cu fier şi cu minerale.

 

Cartoful dulce

 Iată o legumă care conține beta-caroten pe care corpul îl poate transforma în vitamina A. Te poţi bucura deci de cele mai bune piureuri.

 

Morcovii

 Sub formă de suc, răzuiți, sub formă de batoane la aperitiv, morcovii sunt ideali pentru a evita kilogramele în plus. Sunt şi plini de beta-caroten. Dar consumați cruzi oferă cele mai mari beneficii.

 

Caisele

 Caisele au aceleași virtuți ca şi morcovii, dar te ajută şi să variezi puțin meniul. Sunt delicioase consumate ca atare sau în salate de fructe.

 

Nucile

 Nucile sunt bogate în seleniu, care este un mineral esențial pentru sănătate scalpului tău. Sunt ideale de degustat în salate.

 

Spanacul

 Are o mulțime de efecte benefice pentru organism, cum ar fi fierul, beta-carotenul sau vitamina C. Şi este bun şi pentru sănătatea scalpului tău. Şi acesta se poate degusta în salate diverse de crudități.

 

Broccoli

 Dacă nu îţi place spanacul, poți consuma broccoli. În paste este delicios. Dacă leguma este de un verde închis, vei avea cel mai frumos păr.

Categorie: