Trucuri de infrumusetare

 

6 trucuri de înfrumusețare pentru zilele în care nimic nu mai merge

trucuri de infrumusetare

 Pană de dizolvant, un rimel care s-a uscat… Degeaba ai 1001 produse în baie dacă mereu eşti în pană de ceva… Mereu îți lipsește ceva în momentul în care ai nevoie. Nu-i așa? Dar cu aceste trucuri, nu mai este cazul.

 

Uleiul de măsline este un super demachiant

 Demachiantul tău preferat este gata? Nu trebuie să folosești săpun sau şi mai rău să te culci fără să te demachiezi. Puțin ulei de măsline sau chiar de rapiță, de floarea soarelui, în funcție de ce ai în bucătărie, poate să facă miracole împotriva machiajului, chiar şi a celui waterproof. Cu o singură condiție, să clătești cât mai bine după, pentru a evita orice tip de reziduu gras.

 

Nu mai ai dizolvant?

 Un lac transparent te poate ajuta. Dacă lacul nu mai arată aşa cum trebuie şi dacă nu mai ai dizolvant, este de ajuns dacă aplici un strat de lac transparent pe unghii şi manichiura va arăta din nou bine.

 

Salvează rimelul cu apă

 Dacă rimelul tău preferat s-a uscat în tub, nu pune apă în el. Pune-l într-o ceașcă cu apă fierbinte. Căldura va acționa asupra restului de produs care este uscat pe pereții tubului şi vei reuși să îi mărești durata de viață.

 

Balsam pentru micile răni de la epilat

 Cine nu s-a rănit măcar o dată epilându-se în viteză pe picioare? Pentru a stopa sângele care tot curge, este de ajuns dacă pui pe rană puțin balsam de buze. Efectul va fi imediat.

 

Aer rece pentru a fixa o coafură

 Bineînțeles, căldura este esențială pentru a întinde sau pentru a ondula părul. Dar atâta timp cât fibra capilară este caldă, aceasta mai este încă maleabilă. Rezultatul-pentru a fixa cât mai bine coafura, este de ajuns dacă folosești aerul rece de la uscătorul de păr timp de câteva minute. Părul nu se va mișca şi va rămâne pe loc.

 

Un coș?

Folosește cu încredere pastă de dinți pentru a-l anihila. Aplicată într-un strat fin pe un coș care îţi strică imaginea, aceasta va ajuta la reducerea mărimii sale, a roşeţei şi îl va usca, reușind să scapi de el mult mai repede. Pasta de dinți conține Triclosan, un agent antibacterian care te va scăpa de impuritățile de pe piele. Iar dacă pasta de dinți mai conține şi ulei de mentă, cu atât mai bine.

Categorie: