Elimina natural ridurile

 

Alternative naturale pentru eliminarea ridurilor

elimina natural ridurile

 Pe măsură ce trec anii, ridurile își fac apariția. Cu siguranță îți dorești un remediu care să te ajute să scapi de această problemă inestetică. De aceea, în acest articol îți vom oferi câteva alternative naturale cu ajutorul cărora vei reuși să diminuezi ridurile.

 Când vine vorba de ridurile feței există o serie de remedii la îndemâna oricui. Sub formă de măști sau creme, iată care sunt aceste alternative naturale!

 

Cremă anti-rid pe bază de migdale și ovăz

 Această cremă anti-rid îi va conferi pielii tale acizii și proteinele grase esențiale hidratării și regenerării acesteia. În plus, ovăzul îndeplinește o altă funcție importantă, aceea de exfoliant care elimină toate impuritățile pielii.

 

Masca cu Aloe Vera păstrează fața tânără și fără riduri

 Proprietățile plantei de Aloe Vera sunt binecunoscute de toată lumea. În cazul pielii, Aloe Vera te ajută să o păstrezi tânără și sănătoasă fără riduri. Aloe Vera hidratează pielea în profunzime pentru a evita apariția ridurilor.

 

Ulei de Moringa tratează ridurile

 Din acest fruct de origine vegetala se poate obține un ulei, ideal pentru piele, ulei ce pregătește pielea pentru prevenirea și tratarea ridurilor.

 

Unt de karité hrănește pielea și reduce ridurile

 Untul de karité este un produs natural ce conține ingrediente active esențiale ce hrănesc pielea și reduc ridurile de expresie.

 

Loțiune cu lapte

 Laptele conține o serie de substanțe care favorizează sinteza colagenului. Pentru a profita din plin de avantajele conferite de lapte, folosește o dischetă demachiantă și aplică lapte rece pe ten, lasă să acționeze timp de 10 minute după care clătește.

 

Uleiul de jojoba previne deshidratarea și apariția ridurilor

 Uleiul de jojoba îi furnizează pielii nu doar acizii esențiali de care aceasta are atâta nevoie pentru a preveni deshidratarea, ci este util și în cazul pielii grase deoarece este absorbit rapid în piele. Aplică cu ajutorul unei dischete demachiante uleiul de jojoba pe piele, în special în jurul ochilor. Lasă să acționeze timp de 15 minute după care clătește cu apă rece.

Categorie: