Uleiuri esentiale ideale pentru vara

 

Care sunt uleiurile esențiale ideale pentru vară?

uleiuri esentiale ideale pentru vara

 Nu pleca niciunde în aceasta vară fără trusa ta plină de arome. Și uleiurile esențiale trebuie facă parte neapărat parte din ea. Uleiurile esențiale sunt cele care au niște virtuți ideale pentru starea ta de bine, indiferent de anotimp. Dar mai ales vara poți miza pe uleiurile esențiale pentru a avea grijă de tine chiar și în vacanță – pentru a lupta împotriva stării de rău cauzată de transport, pentru a-ți calma pielea arsă de soare, pentru a alunga țânțarii sau pur și simplu pentru a te destinde. Descoperă citind acest articol virtuțile uleiurilor esențiale bio și profită de vacanță pentru a te răsfăța.

 

Uleiul esențial de citronella

 Uleiul esențial de citronella este uleiul de care se tem toți țânțarii. Are niște proprietăți puternice repulsive pentru țânțari, dar și purificatoare. Ulei esențial de citronella se poate folosi pentru a difuza un agreabil parfum care va alunga țânțarii și alte insecte enervante. Îl poți dilua chiar într-un ulei vegetal și îl poți aplica direct pe piele.

 

Uleiul esențial de lavandă

 Uleiul esențial de lavandă este un ulei extrem de polivalent care poate să fie folosit de întreaga familie. Se poate folosi vara dacă ai exagerat puțin cu soarele și dacă te confrunți acum cu unele neplăceri. Uleiul esențial de lavandă poate fi diluat într-un ulei vegetal și îl poți aplica drept produs de îngrijire pentru piele după soare. Îl poți folosi și pentru copii sau pentru a alunga insectele. Uleiul esențial de lavandă are un parfum extrem de agreabil ideal, fiind pentru sezonul estival.

 

Uleiul esențial de mentă- mentha piperita

 Pe perioada verii toată familia călătorește mult. Și pentru cei cărora le este rău din cauza transportului, uleiul esențial de mentă este ideal. Poți îmbiba o batistă cu ulei esențial de mentă pentru a profita din plin de virtuțile sale.

 Uleiul esențial de mentă este ideal și pentru a trata o digestie mai dificilă. Diluează câteva picături de ulei într-un ulei vegetal și aplică amestecul direct pe burtă. Masează ușor pentru a facilita digestia.

 

Uleiul esențial de portocală dulce

 Uleiul esențial de portocală dulce vine cu un parfum subtil, dar și cu numeroase virtuți. Parfumul său agreabil de citrice este ideal pentru a te relaxa și datorită virtuților sale calmante și purificatoare este ideală pentru a împrospăta aerul din încăperi. Vei obține un aer sănătos și parfumat plăcut pentru întreaga casă.

 

Uleiul esențial de lămâie

 Uleiul esențial de lămâie are niște virtuți puternice în ceea ce privește purificarea aerului. Poţi amesteca 2, 3 picături de ulei esențial de lămâie în produsele de curățenie pentru cea mai fresh ambianță pentru casa ta.

 

Uleiul esențial de verbină exotică

 Dacă simți nevoia să te relaxezi și să te calmezi, uleiul esențial de verbină exotică este ideal pentru tine. Un parfum însorit și picant care evocă citricele. Uleiul esențial de verbină exotică vine cu cele mai puternice virtuți pentru starea ta de bine – te ajută să re relaxezi, să alungi ideile negre și favorizează somnul. Îl poți dilua și în uleiul tău de masaj preferat pentru a profita din plin de virtuțile sale.

 

Uleiul esențial de portocală roșie

 Uleiul esențial de portocală roșie nu este atât de cunoscut, dar este plin de beneficii. Dacă vrei să te relaxezi uleiul esențial de portocală roșie favorizează relaxarea. Un masaj cu acțiune drenantă este perfect pentru a avea grijă de corpul tău.

Categorie: