Prepara-ti un elixir de infrumusetare pentru vara

 

Frumusețea se află la tine în bucătărie!

prepara ti un elixir de infrumusetare pentru vara

 Cu câteva săptămâni înainte de vacanța ta de vară, de la concediu, trezirea va fi din ce în ce mai dificilă. Zilele de lucru vor părea interminabile și numeri zilele din calendar și abia aștepți să te așezi pe șezlong, să te bucuri de cocktailuri și să te relaxezi cu revistele tale preferate.

 Dar ca să reușești să ieși din cuibul tău dulce și relaxant, trebuie să încerci să îți prepari un ulei pentru corp care va veni cu cel mai stimulant și mai dinamizant efect pentru tine încă de dimineață. Spune deci adio celor trei cești de cafea și comprimatelor de Vitamina C.

Trebuie să încerci să îți prepari un elixir de înfrumusețare pentru vară pentru a fi cea mai frumoasă și cea mai încântătoare.

 

Ingrediente pentru elixirul de înfrumusețare:

 - 50 ml de ulei din semințe de struguri;

 - 50 ml de ulei de macadamia;

 - 6 picături de ulei esențial de lămâie verde;

 - 4 picături de ulei esențial de busuioc;

 - 4 picături de ulei esențial de ghimbir;

 - 2 picături de ulei esențial de rozmarin;

 - 2 picături de ulei esențial de menta piperita.

Ai nevoie de un recipient gol de 100 de ml.

 

Cum preparăm elixirul de înfrumusețare?

 - varsă uleiul din semințe de struguri și uleiul de macadamia în recipient. Adaugă diferite uleiuri esențiale strop cu strop. Scutură puțin flaconul. Gata!

 - atunci când faci duș încearcă să aplici la final un jet de apă rece pentru a favoriza circulația şi pentru a te trezi şi pentru a fi cât mai dinamică. După ce te-ai uscat, aplică pe corp amestecul de uleiuri.

 - încearcă să închizi apoi ochii pentru a te bucura din plin de mirosurile uleiurilor esențiale. Te vei simți cea mai tonică și vei începe cât mai bine o nouă zi.

 

Alte trucuri și sfaturi utile:

 Pentru o piele de satin asigurată, ar fi bine să aplici un gomaj o dată pe săptămână la duș. Cel mai bun este cel cu caramel și cu floare de portocal. Încearcă să te trezești cu 15 minute mai repede pentru a efectua mici gesturi de înfrumusețare care te vor bine dispune întreaga zi.

 De ce să folosești aceste uleiuri? Uleiul din semințe de struguri este un ulei lejer, bogat în acizi grași Omega 3 și Vitamina E. Acesta luptă împotriva îmbătrânirii pielii datorită proprietăților sale antioxidante. Are şi niște virtuți regenerante și restructurante și este perfect pentru a reface pielea uscată și deshidratată.

 Uleiul de macadamia are nişte proprietăţi hrănitoare, hidratante şi de asemenea, restructurante. Este ideal pentru a activa microcirculaţia sanguină şi cea limfatică. Uleiul esențial de lămâie verde te ajută să lupți foarte eficient împotriva stresului, a depresiei și a tensiunilor nervoase. Este și foarte stimulant şi ajută la circulația sângelui.

 Uleiul esențial de busuioc oferă cele mai stimulante efecte pentru corp și pentru spirit, iar uleiul esențial de ghimbir, cu notele sale fresh şi picante te va trezi instantaneu.

 Uleiul esențial de rozmarin este un puternic agent anti-oboseală și cel de menta piperita vine cu mai multă prospețime și cu un miros tonifiant de ierburi.

Categorie: