Horoscopul săptămânii 13-19 Iulie

 

Horoscopul săptămânii 13-19 Iulie

Horoscopul săptămânii 13-19 Iulie  Cei mai norocoși dintre voi sunt deja cu picioarele în apă, cu fundul pe nisip, alții își repetă  „mai e puțin până la vacanță”. Oricum ar fi, pentru toate, atât la birou cât și la plajă este vară. Ce spun astrele pentru următoarele șapte zile?

 

Zodia Berbec

 Dragoste: dacă ți-ai găsit deja prințul pe cal alb, exprimă-ți mai des afecțiunea față de el. Chiar dacă face pe durul, va aprecia acest lucru.

 Job: încearcă să înveți lucruri noi pentru a fi mai motivată. Nu te grăbi când faci sarcinile la locul de muncă, verifică și recitește dacă este cazul.

 Formă: ți-ai dori să mai slăbești puțin pentru a te simți mai bine în pielea ta? Acest lucru nu ar trebui să fie foarte complicat.

 

Zodia Taur

 Dragoste: dacă ești celibatară această săptămână nu se va dovedi foarte fructuoasă, riști să întâlnești parteneri incompatibili cu caracterul tău.

 Job: datorită lui Venus și lui Mercur, îți vei impresiona colegii și superiorii. Profită de această energie frumoasă pentru a regăsi plăcerea de a munci.

 Formă: durerile de spate îți cam dau bătăi de cap de aceea ar trebui să faci câteva exerciții pentru a remedia această problemă.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: pentru a evita tensiunile din sânul cuplului, folosește-ți imaginația, vino cu ceva nou în relația de cuplu.

 Job: în această săptămână îți limitezi eforturile profesionale la minim. Atâta timp cât îți faci treaba, nu este nicio problemă.

 Formă: trebuie să faci neapărat mișcare. Fie la sală, fie pe bicicletă, la pisicină sau acasă, trebuie să faci mișcare.

 

Zodia Rac

 Dragoste: făcând o muncă de introspecție poți progresa, să te cunoști mai bine,atât pe tine cât și pe partenerul tău.

 Job: Marte îți face viața cam dificilă la locul de muncă. Ai răbdare, din fericire, săptămâna are doar șapte zile.

 Formă: în această săptămână astrele veghează asupra bunei tale dispoziții. Dacă nu ești încă în vacanță, urmează să mergi…

 

Zodia Leu

 Dragoste: ești celibatară? Din păcate, nu se întrevede nimic la orizont. Cel mai bine ar fi să te concentrezi pe altceva în aceste șapte zile.

 Job: în această săptămână, Marte te face avidă de învățare. De aceea, este momentul perfect pentru a face un curs de perfecționare.

 Formă: ți-ai dori să îți sculptezi silueta însă nu îți place sportul? Înseamnă că nu l-ai găsit pe cel care ți se potrivește.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: dacă ești celibatară profită de week-end pentru a merge la agățat deoarece vei fi extrem de atrăgătoare în această săptămână.

 Job: nu lucra singură într-un colț, implică-ți și colegii. Munca în echipă este mult mai bună.

 Formă: ai atâta energie încât trebuie să faci neapărat ceva să o evacuezi. Piscina este o idee bună.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: dacă te afli într-o relație vei simți că este la fel de frumos ca în prima zi. Pentru ieșiri în cuplu Vineri este ziua ideală.

 Job: dacă ești nevoită să tratezi cu clienții, să participi la un interviu sau să semnezi un contract, săptămâna aceasta este ideală pentru acest lucru.

 Formă: stai bine la capitolul moral. Trebuie să ai grijă doar să nu te culci prea târziu, s-ar putea să regreți la trezire…

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: dacă ai o relație, fii mai aventuroasă…cu partenerul de viață. Rezervă-ți câteva momente erotice și senzuale în doi.

 Job: s-ar putea să nu fii foarte eficientă la locul de muncă din cauza căldurii. Nu intra în panică, motivația va reveni odată cu venirea zilelor mai răcoroase.

 Formă: corpul tău are nevoie de mișcare. Dacă ești în vacanță încearcă să te plimbi cât mai mult, ai nevoie de acest lucru.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: nu ești realistă, visezi în continuare la prințul pe cal alb. Venus te face cam visătoare în această săptămână. Fii mai înțeleaptă.

 Job: ai impresia că șeful și colegii nu te ajută să avansezi, chiar din contră. Soluția cea mai bună va veni cât de curând. Ai răbdare.

 Formă: ai grijă la durerile de spate. Ideal ar fi să înoți cât mai mult.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: fie că ești celibatară, fie că ești în cuplu, te simți singură în această săptămână. Acest sentiment va dispărea în curând.

 Job: Marte îți dă sentimentul că ești invincibilă. Ai încredere în tine însă Pluto îți pune bețe în roate…

 Formă: ești preocupată de siluetă? În acest caz evită numărarea caloriilor și mănâncă mai lejer.

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: dacă ești celibatară trebuie să fii cât mai atentă, nu știi de unde sare iepurele.

 Job: ești eficientă la locul de muncă ceea ce îl determină pe superiorul tău să se gândească serios la o promovare.

 Formă: ar trebui să fii în formă maximă în această săptămână. Dormi suficient și bea ceai pentru a te detoxifia.

 

Zodia Pești

 Dragoste: chiar dacă speri să îți găsești sufletul pereche, Mercur și Venus nu îți va ușura munca.

 Job: îți atingi cu ușurință toate obiectivele, te simți implicată și motivată. Atenție, s-ar putea să exagerezi cu munca și să te simți epuizată.

 Formă: planetele te răsfață cu multă energie în această săptămână. Profită de lucrurile care îți fac bine și uită-le pe cele care ți se par inutile, penibile chiar.

Categorie: