Horoscopul săptămânii 10-16 Noiembrie

 

Horoscopul săptămânii 10-16 Noiembrie

horoscopul saptamanii 10 16 noiembrie

 Iată că ne aflăm într-o perioadă în care abia mai apucăm să ne bucurăm de lumina soarelui. Iarna se apropie cu pași repezi. Ce spun astrele pentru săptămâna ce stă să înceapă? Citește horoscopul săptămânii și vei afla.

 

Zodia Berbec

 Dragoste: ești într-o relație? Ți-ar plăcea să te simți puțin mai liberă, să nu mai fii atât de geloasă. Spune-i clar partenerului nemulțumirile. Cu siguranță te va înțelege și va încerca să remedieze lucrurile.

 Job: nu îți neglija locul de muncă. Dacă întâmpini o problemă, te sfătuim să le ceri colegilor ajutorul, să rezolvi problema în echipă.

 Formă: ai nevoie de odihnă, de relaxare. Oferă-ți măcar o zi de relaxare, o baie caldă sau o cină delicioasă la restaurant.

 

Zodia Taur

 Dragoste: uneori este destul de greu să îți găsești cuvintele când ai ceva delicat de spus. Câteva neînțelegeri, conflicte, îți vor umbri fericirea în această săptămână.

 Job: dacă ai o decizie importantă de luat, gândește-te bine la avantaje și la dezavantaje înainte. Astfel, nu vei face nicio greșeală.

 Formă: lasă lucrurile inutile, concentrează-te asupra lucrurilor care merită cu adevărat. Și, ce este mai important, menajează-te.

 

Zodia Gemeni

 Dragoste: nu îi mai fă reproșuri partenerului. S-ar putea ca într-o bună zi să se sature de atâtea reproșuri și să își facă bagajul să plece.

 Job: câteva lucruri neprevăzute te împiedică să fii eficientă. Fii calmă, încearcă să te concentrezi și vei reuși.

 Formă: Jupiter te determină să îți dorești mai mult. Încetinește ritmul și ascultă-ți corpul, acesta mai are nevoie din când în când și de o pauză.

 

Zodia Rac

 Dragoste: în această săptămână ai nevoie de conversații profunde, în cuplu sau între prieteni. Restul te plictisește.

 Job: trebuie să înveți să îți organizezi mai bine timpul la locul de muncă altfel riști să fii depășită de multitudinea de sarcini acumulate.

 Formă: totul ar fi minunat dacă stresul nu ți-ar tulbura viața. Găsește o modalitate eficientă de evacuare a stresului.

 

Zodia Leu

 Dragoste: o întâlnire petrecută în această săptămână s-ar putea transforma într-o relație de lungă durată.

 Job: este momentul ideal pentru lansarea unor proiecte noi. Numai bine, deoarece ai o mulțime de idei pe care abia aștepți să le pui în practică.

 Formă: chiar dacă nu mai este atât de cald afară, încearcă să te plimbi zilnic măcar 30 de minute pe afară. Asta îți va încărca bateriile.

 

Zodia Fecioară

 Dragoste: Saturn te ajută să rămâi înțeleaptă și să nu iei deciziile în grabă. La capitolul dragoste, totul merge ca pe roate în această săptămână.

 Job: Venus te face extrem de creativă, de aceea trebuie să profiți de aceasta la locul de muncă. S-ar putea să ai parte de o mărire de salariu…

 Formă: ai nevoie să evacuezi stresul acumulat la locul de muncă. Există o mulțime de activități relaxante pentru a face acest lucru: plimbări în aer liber, baie relaxantă, Yoga, meditație.

 

Zodia Balanță

 Dragoste: ai succes nebun în această săptămână, seduci fără probleme însă ești mult prea exigentă și îți este greu să găsești persoana ideală pentru tine.

 Job: dacă nu ești de acord cu ideea colegului spune-i acest lucru într-o manieră elegantă pentru a nu-l jigni.

 Formă: dacă ai acorda o mai mare atenție alimentației?

 

Zodia Scorpion

 Dragoste: Simți nevoia să seduci pe cineva iar săptămâna ce stă să înceapă este perfectă pentru acest lucru.

 Job: nu te descuraja, păstrează-ți motivația. Cheful de muncă va reveni mai repede decât te-ai fi așteptat.

 Formă: îți cam lipsește somnul, nu-i așa? Dacă corpul tău o cere, înseamnă că ar trebui să îți petreci mai multă vreme în pat.

 

Zodia Săgetător

 Dragoste: ai multe îndoieli. Acesta nu este neapărat un defect însă este adesea un obstacol în calea fericirii.

 Job: dacă nu comunici clar, neînțelegerile sunt inevitabile. Dacă simți că un conflict este pe cale să izbucnească schimbă imediat subiectul.

 Formă: ascultă semnalele pe care ți le trimite corpul, ai cu siguranță nevoie de mai multă odihnă.

 

Zodia Capricorn

 Dragoste: încearcă să faci cât mai multe activități împreună cu partenerul de viață, să petreci cât mai multe momente plăcute alături de el. Acest lucru vă va apropia și mai tare.

 Job: dacă la locul de muncă apar unele rivalități încearcă să te ții cât mai departe de scandaluri, de conflicte, să fii neutră și să îți îndeplinești sarcinile la fel ca până acum.

 Formă: te simți în formă. Răsfață-te, fă-ți toate plăcerile, meriți!

 

Zodia Vărsător

 Dragoste: Venus te determină să ieși mai mult. Ești celibatară? Este perioada ideală de a-ți întâlni sufletul pereche.

 Job: dacă îți lipsește motivația, fii perseverentă. Vei vedea că această lipsă de motivație va dispărea după câteva zile.

 Formă: te simți nervoasă și agitată. Soluția pentru remedierea acestei probleme: fă mai multă mișcare.

 

Zodia Pești

 Dragoste: ești celibatară? Săptămâna aceasta se va afla sub semnul flirtului. Ești într-o relație? Vei adora rutina în această săptămână.

 Job: ești persuasivă, reușești să comunici cu tact. Este momentul ideal de a-ți impune ideile.

 Formă: o săptămână perfectă pentru a face sport. Jogging, Pilates. Esențial este să le practici împreună cu alte persoane.

Categorie: