Top 10 cele mai frumoase orașe înzăpezite

 

Top 10 cele mai frumoase orașe înzăpezite

top 10 cele mai frumoase orase inzapezite

 Iarna ce poate fi mai frumos decât zăpada? Mantaua sa albă acoperă totul și conferă impresia de pace și de plenitudine dar și de tumult, în contrast cu marile orașe.

 Unele orașe sunt foarte frumoase dar atunci când ninge, acestea devin și mai frumoase. Descoperă care sunt orașele de vizitat atunci când ninge.

 

New York

 Oricare ar fi perioada anului, orașul New York este sublim. Dar vizitarea sa sub zăpadă va veni cu o nouă perspectivă asupra orașului.Mai ales dacă vii aici de sărbătorile de sfârșit de an.

 

Amsterdam

 În acest oraș unde temperaturile ajung foarte des sub zero grade, poate vei avea șansa să te dai cu patinele direct pe canalele sale.

 

Roma

 Colosseumul acoperit de alb, este, la fel ca toate celelalte vestigii antice de aici un spectacol pe care nu trebuie să îl ratezi dacă alegi să vizitezi capitala italiană.

 

Budapesta

 Acest oraș magic devine și mai fascinant atunci când ninge. Nu rata ocazia de a te relaxa într-o instalație termală. Vei putea trăi aici o experiență de neuitat – să vezi cum ninge în costum de baie scufundat în apă fierbinte.

 

Londra

 Cu siguranță că vei fi sensibil la frumusețea Londrei sub zăpadă. Chiar dacă londonezii nu sunt atât de entuziasmați atunci când orașul lor este acoperit cu zăpadă.

 

Paris

 Ești de acord cu faptul că Turnul Eiffel este frumos și magnific în orice anotimp? Dar ce poate fi mai romantic decât să îl admiri sub zăpadă?

 

Kyoto

 Cele mai rare temple din Kyoto acoperite cu zăpadă sunt pur și simplu minunate.

 

Berlin

 La Berlin zăpada nu este surprinzătoare. Pentru a trăi experiența Berlinului din plin trebuie să te pregătești să îl descoperi pe frig.

 

Moscova

 Nu te lăsa descurajat de frigul de aici. Piața Roșie și Catedrala Sfântul Vasile sunt mult mai frumoase sub zăpadă.