Top 7 destinații în Europa

 

Top 7 cele mai bune destinații din Europa pentru a se relaxa

top 7 destinatii in europa

 Există unele momente în care ai nevoie de un sejur în care să domnească o atmosferă zen în care să poți evada și să îți reîncarci bateriile. Pentru asta nu este nevoie să te izolezi în desert…. Deoarece relaxarea înseamnă și descoperiri, frumusețe și o stare de bine. Iată deci care sunt cele 7 orașe din Europa care te vor încânta cu siguranță.

 

Copenhaga, Danemarca.

 Copenhaga este cu siguranță un mic port plin de pace, de convivialitate unde atmosfera sa calmă și colorată invită la relaxare. Te vei putea plimba aici în voie pe vechile sale străduțe, vei putea să vizitezi galeriile de artă, să mergi la pescuit, să testezi saunele scandinaviene, să bei o ceașcă de ceai privind fluviul sau să respiri aerul iodat al plajei Svanemolle.

 

Anafi, Grecia.

 Nu departe de Santorini, dar și de turismul de masă, se află o mică insulă numită Anafi. Anafi este un loc fermecător și pitoresc unde amabilitatea extraordinară și liniștea oamenilor de aici te vor relaxa. Activități relaxante – plimbări până la mănăstiri, admirarea splendidelor priveliști de aici, descoperirea plajelor sălbatice cu ape turcoaz, etc.

 

Batoumi, Georgia.

 Batoumi este un mic oraș portuar care se află pe coasta Mării Negre cu numeroase monumente și grădini. Vei putea descoperi aici și o stațiune balneară foarte plăcută cu o apă dulce și caldă și cu o promenadă mare. Farmecul său tropical este cel care te va ajuta să tre liniștești și să scapi de stresul cotidian.

 

Budapesta, Ungaria.

 Este Micul Paris al Ungariei. Dar mult mai liniștit. Este Perla Dunării care impresionează prin frumusețea și seninătatea sa. Între mesele copioase, vizitele culturale și shopping te poți bucura și de celebrele băi termale de aici.

 

Reykjavik, Islanda.

 Dacă iubești apa, vei iubi cu siguranță și această destinație. Capitala Islandei este înconjurată de apă, are cel mai pur aer și are cele mai spectaculoase priveliști asupra ghețarilor. Deci trebuie sa profiți de beneficiile sale acvatice, de supele sale tradiționale, de piscine, de saună și de masaj.

 

Riga, Letonia.

 Riga este o destinație cu o putere calmantă datorită caselor sale de lemn, a unor superbe monumente din trecut dar și a ofertei sale culturale. Un farmec atemporal.

 

Bordeaux, Franța.

 Străduțe pavate în centru pentru a admira arhitectura, domeniile viticole de aici, stațiunea balneară cu numeroase centre termale… are de toate pentru cel mai relaxant sejur.